Czyli jednak „inwestuj w srebro” - odpowiedziałem sobie właśnie.
Jeśli chodzi o naszą sławetną dzielnicę Wrocławia to na Jagodnie (od Jagodno, chociaż po ostatnich zawirowaniach z Ukrainą różnie można to wymawiać) przerażenia nie będzie. Oni z tych co zawsze tankują za 100zł więc dla nich paliwo nie drożeje.
Po co takie bzdury wypisujesz?
Grześ, ale popatrzmy na to w sposób obiektywny. Jeśli ktoś mający parę groszy na to aby coś z nimi zrobić i pod namową znajomego czy po poczytaniu czegoś na forum fejsie, widząc informacje ogólnie w necie postanowił kupić .... kilkanaście kilkadziesiąt uncji a może i więcej. Zrobił to w grudniu bo dostał duuużą premię.
Jak ten spatynowany złom wpadł do piwnicy to zmieniłem zdanie.
Jak piszesz komuś, że pisze bzdury to pasowałoby podać fakty. Inaczej wychodzisz na zaslepionego fanatyka. A fakty są takie że na srebrze to zarobili dobrze i zawsze zarobią jedynie dilerzy. Zwykły Kowalski może coś tam utrafić raz na rok, dwa i nie będzie to kilkaset procent a góra kilkanascie.Grześ pisze: ↑30 gru 2023, 20:02Po co takie bzdury wypisujesz?
Napisz że na srebrze się nie znasz, sparzyłeś się raz czy dwa i temat zamknięty.
-----------------
Tu jak kurs spadnie do zera to zostanie mi w reku puc metalu. Tobie jak kurs krypto spadnie do zera to tylko się powiesić.
I kończymy tą jałową dyskusję.