Hej, witajcie
@Grześ
Po części się z Tobą zgadzam, gdyż po odcinkach o Junk Silver miałem coraz większy problem by kupić na Allegro obiegówki w dobrej cenie. Nie jestem jednak aż tak próżny by sądzić, że to wyłącznie moja zasługa, że inni kupują obiegówki i płacą więcej niż ja
Finalnie już nie szukam obiegówek na Allegro, bo za dużo czasu to zżerało i za słabe wyniki zakupowe by to uzasadnić. Więc czasem (ale tylko czasem) mam wrażenie, że sam zrobiłem sobie kuku
Obecnie chyba uwaga nowych i początkujących została zepchnięta przez część kanałów w stronę "szybkiego" obrotu monetami premium, a u mnie o tym jest niewiele
Dla mnie kopalnią wiedzy było głównie forum monety.pl, gdzie Wy dzieliliście się swoją wiedzą z innymi, za co przede wszystkim jestem Wam wdzięczny.
Niezależnie o jakiej formie wiedzy mówimy, zawsze będą wątpliwości, czy taką wiedzę trzymać dla siebie i kisić się w wąskim gronie "wtajemniczonych", czy też wciągać nowe osoby ucząc je podstaw i patrzeć jak dana gałąź się rozwija i zainteresowanie wzrasta.
Niezależnie też jak dobrym będziesz nauczycielem, ludzie i tak wybiorą sobie tylko to co ich w danym momencie zainteresuje a resztę puszczą mimo uszu
@xulu Dziękuję bardzo za miłe słowa