Kosmos, fauna, gleba, flora

Dyskusje o wszystkim, bez polityki
Awatar użytkownika
ubelluri ullikummi

Kosmos, fauna, gleba, flora

Post autor: ubelluri ullikummi » 01 sie 2024, 16:17

Witajcie, brakuje mi w Hydeparku tematu w ktorym moznaby porozmawiac o astronomii, naszym miejscu we wszechswiecie, o pustynnieniu, a takze o swiecie zwierzat, migracjach ptakow, itp. Ostatnio kilka tematow zamknieto na glucho a klucz admin wyrzucil do czelusci wiec pomyslalam, ze stworzymo nowe miejsce.

Mam w zanadrzu garsc ciekawych faktow, postaram sie wkrotce ubogacic temat frapujacym contentem!

UU

TomaszK-T4

Re: Kosmos, fauna, gleba, flora

Post autor: TomaszK-T4 » 01 sie 2024, 16:40

ubelluri ullikummi pisze:
01 sie 2024, 16:17
Witajcie, brakuje mi w Hydeparku tematu w ktorym moznaby porozmawiac o astronomii, naszym miejscu we wszechswiecie, o pustynnieniu, a takze o swiecie zwierzat, migracjach ptakow, itp. Ostatnio kilka tematow zamknieto na glucho a klucz admin wyrzucil do czelusci wiec pomyslalam, ze stworzymo nowe miejsce.

Mam w zanadrzu garsc ciekawych faktow, postaram sie wkrotce ubogacic temat frapujacym contentem!

UU
To jest forum na temat monet

Awatar użytkownika
ubelluri ullikummi

Post autor: ubelluri ullikummi » 01 sie 2024, 16:59

TomaszK-T4 pisze:
01 sie 2024, 16:40
ubelluri ullikummi pisze:
01 sie 2024, 16:17

UU
To jest forum na temat monet
Untitled.jpg
Untitled.jpg (4.83 KiB) Przejrzano 252 razy

Awatar użytkownika
meszuzel
Administrator

Post autor: meszuzel » 01 sie 2024, 17:39

Forum jest o tematyce numizmatycznej. Bardzo Ci dziękuję za rozwój tej części forum, ale więcej nie trzeba.
Temat blokuje.
Wiem, że nic nie wiem - Sokrates

Obrazek

Pozdrawiam
Mariusz

Zablokowany