Witajcie, brakuje mi w Hydeparku tematu w ktorym moznaby porozmawiac o astronomii, naszym miejscu we wszechswiecie, o pustynnieniu, a takze o swiecie zwierzat, migracjach ptakow, itp. Ostatnio kilka tematow zamknieto na glucho a klucz admin wyrzucil do czelusci wiec pomyslalam, ze stworzymo nowe miejsce.
Mam w zanadrzu garsc ciekawych faktow, postaram sie wkrotce ubogacic temat frapujacym contentem!
UU
Kosmos, fauna, gleba, flora
-
Re: Kosmos, fauna, gleba, flora
To jest forum na temat monetubelluri ullikummi pisze: ↑01 sie 2024, 16:17Witajcie, brakuje mi w Hydeparku tematu w ktorym moznaby porozmawiac o astronomii, naszym miejscu we wszechswiecie, o pustynnieniu, a takze o swiecie zwierzat, migracjach ptakow, itp. Ostatnio kilka tematow zamknieto na glucho a klucz admin wyrzucil do czelusci wiec pomyslalam, ze stworzymo nowe miejsce.
Mam w zanadrzu garsc ciekawych faktow, postaram sie wkrotce ubogacic temat frapujacym contentem!
UU
- ubelluri ullikummi
TomaszK-T4 pisze: ↑01 sie 2024, 16:40To jest forum na temat monetubelluri ullikummi pisze: ↑01 sie 2024, 16:17Witajcie, brakuje mi w Hydeparku tematu w ktorym moznaby porozmawiac o astronomii, naszym miejscu we wszechswiecie, o pustynnieniu, a takze o swiecie zwierzat, migracjach ptakow, itp. Ostatnio kilka tematow zamknieto na glucho a klucz admin wyrzucil do czelusci wiec pomyslalam, ze stworzymo nowe miejsce.
UU
Forum jest o tematyce numizmatycznej. Bardzo Ci dziękuję za rozwój tej części forum, ale więcej nie trzeba.
Temat blokuje.
Temat blokuje.