20 zł 2024 80. rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego - dyskusja
Re: 20 zł 2024 80. rocznica wybuchu Powstania Warszawskiego - dyskusja
W Oddziale Warszawa przed 13.00 trzy kasy sprzedawały banknot. Tylko jedna osoba chętna do zakupu czyli ja .
Na stojaku brak folderków, ale pani w kasie do każdego banknotu dawała folderek.
Na stojaku brak folderków, ale pani w kasie do każdego banknotu dawała folderek.
w poniedziałek też będą sprzedawać w warszawie.
dzisiaj byłem rozmienić trochę kasy i okazało się, że nie da się. co więcej pisało, że w poniedziałek też nie, więc wniosek jak wyżej.
dzisiaj byłem rozmienić trochę kasy i okazało się, że nie da się. co więcej pisało, że w poniedziałek też nie, więc wniosek jak wyżej.
dzisiaj dotarło zamówienie z Kolekcjonera.
Banknot ogólnie ok ale bez "szału" ...
zdecydowanie najlepiej wyszedł im jeden element .... etui
Banknot ogólnie ok ale bez "szału" ...
zdecydowanie najlepiej wyszedł im jeden element .... etui
Cały czas na kolekcjonerze... Niewypał?
No raczej.. cena nakład i przede wszystkim wizerunek..
Na allegro banknot idzie przeważnie w okolicach 200 złotych, a można trafić i taniej, niewiele powyżej emisyjnej. I dobrze, że taki nakład (podobno wysoki) , bo przynajmniej cena nie szybuje w górę.
We Wrocławiu banknotów od groma. Byłem tym tak zdziwiony że nie poprosiłem o sprawdzenie numerów bo miałbym fajny radar a tak 0011010. Ehh...
Inna sprawa że jeden rada już mam w kolekcji. Kupiony za 153zł na allegro wiec też niewiele powyżej ceny emisyjnej.
Inna sprawa że jeden rada już mam w kolekcji. Kupiony za 153zł na allegro wiec też niewiele powyżej ceny emisyjnej.